Nettech Store+Service mağaza konseptiyle cep telefonu mobil aksesuarları ve teknik servis alanlarında kapsamlı hizmet veren Nettel Group franchise yatırımlarına devam ediyor. Nettel Group, Taç Mağazacılık San. Ltd. Şti. ile iş ortaklığı kurarak francehise yatırımları çerçevesinde Görükle Merkez’e mobil akseseuarları ve teknik servis alanlarında kapsamlı bir NETTECH STORE+SERVİS mağazası kazandırdı.

11. Mağazalarını Görükle merkezde açan Nettel Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik pandemiye rağmen ekonomik hareketliliğe katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

GÖRÜKLE NETTECH’TE AÇILIŞA ÖZEL FIRSATLAR…

Amacımız toplumumuzun tüm kesimlerine teknoljiyi optimum imkanlarla ulaştırmak. Bu çerçevede 11. mağazamızı Görükle’de halkımızla buluşturduk. 47.000 ürün çeşidimiz, garantili teknik servis hizmetimiz, en trend mobil aksesuar çeşitlerimizle hala tanışmayanları Görükle merkezde açtığımız şubemize bekliyoruz.” şeklinde konuşan Mehmet Refik Selik “Nettech’e gelen karlı çıkıyor, efsane indirimleri kaçırmak istemiyorsanız, Nettech Görükle Mağazası açılışına özel sürprizlerden yararlanmak istiyorsanız Görükle şubemizi ziyarete gidebilirsiniz.” diyerek teknoloji kullanıcılarını yeni açılan şubelerine davet etti.

SAĞLIĞIMIZ İÇİN TELEFONLARLA GEÇİRDİĞİMİZ SÜREYE DİKKAT EDELİM”

Çeyrek asır önce başladıkları yolculuklarında mobil cihaz aksesuarları üretiminde dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürüyen ve üretimlerinde uluslararası standartlardan, çevreye ve insan sağlığına karşı hassasiyetlerinden taviz vermeyen Nettel Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik telefonlarımızla çok fazla vakit geçirdiğimiz şu süreçlerde gerek ruh sağlığımız gerek aile saadetimiz gerekse fiziksel sağlığımız açısından tavsiye edilen vakit geçirme sürelerine ve dezenfekte kurallarına uyulması gerektiğini de hatırlattı.